Rreth Nesh

Rreth Nesh

Teknologji Moderne Stafi më profesional

GJEO-PROJEKT SH.P.K, është kompani gjeodezike e themeluar në vitin 2016. Aktiviteti kryesor i ndërmarrjes përfshin të gjitha aktivitetet në fushën e shërbimeve gjeodezike, dhe veçanërisht theksojmë shërbimet e inxhinierisë gjeodezike për nevojat e projektimit dhe ekzekutimit të projekteve.

Kompania gjeodezike GJEO-PROJEKT SH.P.K, në vazhdimësi është duke ofruar zgjidhje inovative për të përmbushur nevojat e klientëve tanë, të përkushtuar në punën tonë dhe të besueshëm në shërbimet që ne ofrojmë.

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbime më cilësore për të përmbushur nevojat e klientit. Për ta bërë këtë, ne vazhdimisht realizojmë trajnimet për stafin tonë, për metodat më bashkëkohore në mënyrë që të jemi sa më inovativë në ofrimin e shërbimeve dhe krijimit të marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët tanë.

049102434

Na pyesni për çdo gjë?

01. Punë kualitative

Puna jonë kryhet nga ekspert të fushës me teknologjinë më të avancuar të kohës

02. Staf profesional

Ekipi jonë përbëhet nga ekspert të fushës, që do të thotë përfundimi i punëve është i saktë dhe i garantuar.

03. Të gjitha punët në afat

Ne i përfundojmë punët në afat!

04. 24/7 Suport

Për cdo problem a nevojë, ne ju gjindemi afër!

Pse të bashkëpunoni me ne?

Mbi 5 vite përvojë, në fushën tonë

Çelësi i suksesit të kompanisë sonë është stafi profesional. Procesi i punësimit është një proces mjaft konkurrues. Anëtarët e zgjedhur të stafit tonë jo vetëm që janë të suksesshëm akademikisht, por gjithashtu janë shumë të etur dhe të apasionuar në projektet që i realizojnë.

Produktiviteti
Industria
Gjeodezia
Kënaqësia
FAQ

Pyetjet më të rëndësishme nga klientët

Whole of her lower arm towards the viewer. Gregor then turned to look out the window at the dull weather. textile samples lay spread out on the tabl.

Whole of her lower arm towards the viewer. Gregor then turned to look out the window at the dull weather. textile samples lay spread out on the tabl.

Whole of her lower arm towards the viewer. Gregor then turned to look out the window at the dull weather. textile samples lay spread out on the tabl.

00 +

Vite eksperiencë

00 +

Klientë të kënaqur

00 +

Projekte të përfunduara

00 +

Çmime & Mirënjohje