Produktet

GjeoProjekt Sh.P.K është përfaqësues i autorizuar për produkte të nevojshme gjeodezike, duke e lehtësuar dhe modernizuar kështu mënyrën e punës tuaj, gjithashtu duke rritur përpikmëri dhe efikasitet të lartë.

3d Survey Software
Tek ne mund ta blini softuerin 3D Survey. Ne jemi të licensuar dhe distributor për shitjen e tyre në Kosovë.
South GNSS
Ne jemi të liçensuar për shitjen e instrumenteve nga prodhuesi i njohur South.
Schneider Digital
Tek ne mund ta blini produktet e prodhuesit te njohur Schneider Digital.
Global Mapper
Blini softverin Global Mapper dhe Global Mapper Pro.