Ne ofrojmë Shërbimet më të mira në treg!

Ne përdorim Teknologjitë më të fundit!

Ne kemi stafin më të përkushtuar!

01. Punë kualitative

Puna jonë kryhet nga ekspert të fushës me teknologjinë më të avancuar të kohës.

02. Ekip profesionale

Ekipi jonë përbëhet nga ekspert të fushës, që do të thotë përfundimi i punëve është i saktë dhe i garantuar.

03. Të gjitha punët në afat

Ne i përfundojmë punët në afat!

04. 24/7 Suport

Për cdo problem a nevojë, ne ju gjindemi afër!

Rreth Nesh

Teknologji moderne Ekip profesional

GJEO-PROJEKT SH.P.K, është kompani gjeodezike e themeluar në vitin 2016. Aktiviteti kryesor i ndërmarrjes përfshin të gjitha aktivitetet në fushën e shërbimeve gjeodezike, dhe veçanërisht theksojmë shërbimet e inxhinierisë gjeodezike për nevojat e projektimit dhe ekzekutimit të projekteve.

Kompania gjeodezike GJEO-PROJEKT SH.P.K, në vazhdimësi është duke ofruar zgjidhje inovative për të përmbushur nevojat e klientëve tanë, të përkushtuar në punën tonë dhe të besueshëm në shërbimet që ne ofrojmë.

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbime më cilësore për të përmbushur nevojat e klientit. Për ta bërë këtë, ne vazhdimisht realizojmë trajnimet për stafin tonë, për metodat më bashkëkohore në mënyrë që të jemi sa më inovativë në ofrimin e shërbimeve dhe krijimit të marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët tanë.

049102434

Na pyesni për çdo gjë!

Produktet

GjeoProjekt SH.P.K është përfaqësues për Kosovë i disa llojeve të pajisje teknologjike dhe softverëve për gjeodezi.

3D Survey
Blini tek ne softuerin 3D Survey. Të licensuar dhe distributor për shitjen e tyre në Kosovë.
South GNSS
Ne jemi të liçensuar për shitjen e instrumenteve nga prodhuesi i njohur South.
Schneider Digital
Tek ne mund ta blini produktet e prodhuesit te njohur Schneider Digital.
Global Mapper
Blini softuerin Global Mapper dhe Global Mapper Pro direkt nga ne.
Na kontaktoni

Na shkruani një email, në lidhje me çdo shërbim që ju intereson!

  Pse neve?

  Mbi 5 vite përvojë, në fushën tonë.

  Çelësi i suksesit të kompanisë sonë është stafi profesional. Procesi i punësimit është një proces mjaft konkurrues. Anëtarët e zgjedhur të stafit tonë jo vetëm që janë të suksesshëm akademik, por gjithashtu janë shumë të etur dhe të apasionuar në projektet që i realizojnë.

  Produktiviteti
  Industria
  Gjeodezia
  Kënaqësia