Project

  • Klienti:Komuna e Rahovecit
  • Lokacioni:Rahovec - Bellacerkë - Brestovcë
  • Rruga Rahovec - Bellacerkë - BrestovcëInçizim, Gjeodezi, Projektim
  • Data: N/A
  • Kategoria:Inçizim, Projektim
  • Koha:N/A

Rruga Rahovec – Bellacerkë – Brestovcë

Është një rrugë që u ndihmon shumë qytetarëve të Rahovecit, Bellacerkes, dhe Brestovcit. E ndihmon po ashtu zhvillimin rural, është rrugë që është edhe atraksion turistik. Gjatësia e kësaj rruge është 10 km. Në këtë rrugë do të ndërtohet edhe trotuari në zonën e banuar edhe ndriçimi, natyrisht rruga do ta ketë edhe shenjëzimin edhe horizontal edhe vertikal, do ketë edhe shtegun për biçiklist brenda rrugës së shenjëzuar.