Service

Agrikultura

Fluturakja Dron “Parrot Bluegrass Fields" për nevojat e Agrikulturës

droni parrot bluegrass

Parrot Bluegrass Fields është një sistem profesional i analizës së kulturave pa pilot në kohë reale.

Kjo zgjidhje unike përfaqëson një mjet të ri të përparuar për bujqësinë precize. Ai siguron një pasqyrë të shpejtë të gjendjes së të korrave dhe ndihmë të vlefshme në marrjen e vendimeve për aktivitetet e ardhshme, të gjitha me qëllim për të rritur cilësinë e të korrave, rendimentin dhe fitimin.

Sistemi pa pilot i Parrot Bluegrass Fields përfshin Parrot Bluegrass: një dron bujqësor efikas, i fortë dhe praktik, që përmban një trup grafit, një fluturim deri në 25 minuta me një bateri (përfshirë tre bateri), për të inçizuar deri në 65 ha sipërfaqe nga një lartësi prej 122m.

Parrot Bluegrass Fields është një zgjidhje me shumë qëllime që mundëson krijimin e imazheve të të korrave dhe inspektimin vizual në kohë reale. Përmban sensorin multispektral Parrot Seqoua dhe një kamerë shtesë RGB 14 MP , për të realizuar  fotografi  dhe video me rezolucion të plotë HD (1080p).

Aplikacioni Parrot Fields, thjeshton dhe lehtëson në mënyrë drastike analizën e gjendjes në terren. Mund të kryejë regjistrim automatik të parcelave për analiza multispektrale, të krijojë harta NDVI në kohë reale.

Zgjidhja më e mirë për punë ne terren
Krijimi i hartave NDVI
Analiza e të dhënave në terren
Sistemet e informacionit dhe navigimit

Parrot Bluegrass Fields: Zgjidhja më e mirë për punë ne terren

Parrot Bluegrass Fields u siguron fermerëve një mënyrë krejt të re të punës, falë një kombinimi unik të dronit të fuqishëm, sensorëve të saktë, softuerit unik në terren për regjistrimin dhe analizimin e të korrave të ParrotFields dhe softuerin për Pix4DFields të detajuar pas analizës.

Parrot Bluegrass Fields është i vetmi sistem pa pilot që ofron një zgjidhje të plotë për të analizuar gjendjen e të korrave nga ajri, duke filluar nga mbledhja e shpejtë dhe e thjeshtë e të dhënave deri te analiza të besueshme dhe të hollësishme.

droni ne aksion

Fluturimi i parë për krijimin e hartave NDVI

Parrot Bluegrass Fields e bën të lehtë inçizimin e një ose më shumë parcelave dhe krijimin e hartave me tematikë  NDVI të të korrave tuaja.

Thjesht planifikoni fluturimin tuaj duke përdorur aplikacionin ParrotFields dhe droni do të fluturojë mbi fushat tuaja, dhe krijohen  hartat NDVI në kohë reale.

droni ne aksion 2

Analiza e të dhënave në terren

Duke përdorur hartat NDVI të krijuara në kohë reale, është e lehtë të kryesh një analizë të shpejtë të gjendjes së të korrave dhe të identifikosh zonat e mundshme problematike.

Ju madje mund të krahasoni hartat aktuale NDVI me ato më të vjetra, të krijuara gjatë seancave të mëparshme, për ta bërë më të lehtë për të gjurmuar ndryshimet në të korrat tuaja dhe për të analizuar shkaqet e atyre ndryshimeve.

Ju gjithashtu mund të shtoni shënime të ndryshme drejtpërdrejt në hartë, për ta bërë atë më të qartë dhe për të nxjerrë në pah më mirë vendet dhe informacionet e rëndësishme.

Sistemi i dronit Parrot

Parrot Bluegrass Fields është plotësisht e integruar në proceset tuaja të punës.

Pix4Dfields ofron rezultate që transferohen lehtësisht në sistemin tuaj të menaxhimit të fermës (FMIS), i cili përdoret për të planifikuar aktivitete të mëtejshme, duke përfshirë mbrojtjen e ndryshueshme të bimëve dhe fekondimin.

Më në fund, të dhënat e dozimit të ndryshueshëm transferohen në sistemet tuaja të navigimit, siç janë sistemet bujqësore precize të prodhuesit Trimble, për mbrojtje dhe fekondim të saktë të të korrave, duke siguruar kursime shtesë, rritje të rendimenteve dhe fitimeve.

traktori ne vreshta