Sponzor i FC Rahoveci 2019

Sponzorët janë krahu i djathtë i klubeve dhe sportistëve. Edhe profili i kompanisë tonë GjeoProjekt Sh.P.K do të jetë i tillë, duke ndihmuar pa hezitim të gjitha sportet.

Duke filluar nga 23 Shkurti 2021, ne kemi pasur kënaqësinë të bëhemi mbështetësi i klubit futsallit FC Rahoveci 2019. 

Klubi i Futsallit Rahoveci 2019, siguron inkuadrimin në Superligën e Kosovës.
Kur i vizituam futbollistët para disa muajve në Palestrën “Mizair Isma" në Rahovec, ishim të bindur që ndodhemi në mesin e kampionëve të së ardhmes.
 
Klubi i Futsallit Rahoveci 2019 është dëshmi që me punë, përkushtim dhe profesionalizëm çdo barier është e tejkalueshme dhe padyshim rezultatet do të jenë prezente.
 
Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë, që Kompania Gjeodezike GJEO-PROJEKT SHPK, do jetë mbështetës i FC Rahoveci 2019 – Futsal, edhe gjatë garave në superligë dhe atyre ndërkombëtare.
 
 
 
 

Faleminderit djema, ju dëshirojmë suksese

Fanelat e klubit për sezonen 2021 – 2022