Project

  • Klienti:Komuna e Gjakoves
  • Lokacioni:Fshati Fshaj
  • Data:N/A
  • Kategoria:Ndërtimtari, Inçizim, Piketim
  • Koha:N/A

Shtigjet e ecjes rreth Kanionit të lumit Drini i Bardhë

Drini atraksioni i rradhë turistik!

Ndonëse gjithmonë ka mbajtur epitetin e më të mirit për të kaluar ditët e nxehta të verës, për garat e kërcimeve nga ura, tashmë do të kompletohet edhe me elemente tjera që i kanë munguar.

Piketimi i projektit për rregullimin e shtigjeve për ecje rreth Kanionit të lumit Drini i Bardhë, ndriqimin e tyre si dhe ndriqimin e urës.