Stealth 3D Mouse S2-V

• Kapje komode dhe dizajn ergonomik për të reduktuar lodhjen

• 10 Butona Micro-Snap të vlerësuar në 5 milionë cikle

• Deri në 32 funksione (në varësi të aplikacionit)

• Dizajni Z-Wheel me rezolucion të lartë

• Mekanizmi optik i miut siguron drejtim të shpejtë, me rezolucion të lartë dhe të saktë dhe eliminon problemet e pastrimit

• Mbështetje për drejtuesit për Windows 2000, XP, XPx64, Vista, Vistax64, 2003, 2003×64, 2008, Win 7, Win 8, Win 10 32 & 64 bit

• Përmasat: 21,5 x 10,5 x 7 cm

• Pesha: 0,5 Kg