Mausi 3D-3DConnexion SpaceMouse Pro Wireless

Ofertës sonë për profesionistët e CAD përdoruesve i shtohet edhe Mausi 3DConnexion SpaceMouse Pro Wireless, i cili ofron fuqi dhe përshtatshmëri të avancuar në një format të krijuar me qëllim që inxhinierëve, arkitektëve etj, t’ju krijohen lehtësi në punë.

Mausi profesional 3D me taste inteligjente, funksioni i të cilëve mund të programohet.

 • Mundëson navigim të lehtë të modeleve 3D
 • Formati pa kabllo
 • Jetëgjatësia e baterisë deri në 2 muaj
 • Sensori 3D, (6DoF).
 • Lidhje me valë dhe kabllo
 • 4 butona të komandës së aplikimit
 • 4 modifikues të tastierës (Ctrl, Alt, Shift, Esc)
 • 4 tastet e shikimit të shpejtë
 • Tasti i ndërrimit të rrotullimit
 • Tasti i menysë dhe tasti Fit
 • Mbështetëse duarsh me përmasa të plota, me veshje të butë
 • 15 çelësa të programueshëm
 • Shfaqja në ekran