3D PluraView monitor WQHD (2.5K) 27″

Monitori 3D PluraView është një zgjidhje speciale e sofistikuar për aplikacione kompjuterike intensive grafike.

Monitorët 3D Schneider Digital

Kompania Schneider Digital është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e pajisjeve grafike profesionale. Produktet Schneider Digital janë zgjidhje speciale të sofistikuara për aplikacione kompjuterike intensive grafike. Monitorët janë konfiguruar për shpejtësinë maksimale të funksionimit me stabilitetin më të lartë të mundshëm të sistemit.

Monitorët 3D të Schneider Digital janë të dizajnuara për një gamë të gjerë industrish gjeohapësinore softuerësh. Disa prej tyre përfshijnë: GIS, hartografi, fotogrametri, eksplorim të naftës dhe gazit, hulumtim dhe dizajn molekular, CGI / redaktim video 3D, CAD, GIS, arkitekturë, stereoskopi, inxhinieri mekanike, biokimi, skanim lazer / matje industriale, simulim dhe trajnim VR , arkeologjia, radiologjia, vizualizimi 3D, etj.

– Madhësia e ekranit (16:9): 27″, 68,6 cm

– Rezolucioni: 2560 x 1440, 2.5K

– Teknologjia 3D: polarizim linear

– Shkëlqimi: 350 cd / m2 tipike (> 210 cd / m2 me syze 3D)

– Këndi i shikimit horizontal/vertikal: 170°/160°

– Koha e përgjigjes: 1 ms

– Raporti i kontrastit: 80,000,000: 1 ACR

– Thellësia e ngjyrave në DisplayPort: 1.67 miliardë ngjyra (8-bit)

– Porta e ekranit 1.2 (maksimumi 3,840 x 2,160 @ 60 Hz)

– Mbështet teknologjinë AMD Freesync

– Altoparlantët e integruar: 2 x 2,5 Watt

– Efikasiteti i energjisë: Klasa B

– Fuqia: 75 Watt

– Konsumi vjetor i energjisë: 131 kWh

– Menaxhimi i energjisë: VESA DPMS, Energy Star

– Maks. 1 Watt në modalitetin e menaxhimit të energjisë

Inputet e integruara në monitor:

– 1x furnizim me energji AC 100-240 V, 50/60 Hz

– 2x USB 2.0

– 2x DisplayPort 1.2 kabllo 3 m

Periudha e garancisë: 12 muaj (mundësia e zgjatjes deri në 60 muaj me një tarifë shtesë)

Të përfshira në dorëzim: 3 x syze të polarizuar