3D PluraView Impact monitor 24″ FHD 144Hz

– Diagonalja e ekranit: 61 cm (24″), 16:9

– Shpejtësia maksimale e rifreskimit: 144 Hz

– Ndriçimi: 350 cd/m2

– Rezolucioni: 1920 x 1080 piksele

– Koha e përgjigjes: 1 ms

– Raporti i kontrastit: 1000:1

– Këndi i shikimit horizontal / vertikal: 170 gradë / 160 gradë

– 16.7 milion ngjyra (8-bit)

– 2x altoparlant i integruar 2W RMS

– 2x DisplayPort

– Konsumi (në gatishmëri) 1 W

– Konsumi (në funksionim) 61 W

– Konsumi vjetor i energjisë: 135 kWh

– Tensioni i hyrjes AC 100-240 V

– Konsumi i energjisë (i fikur) 0,9 W

– Përmasat (M x D x H) 49 x 61 x 60 cm

– Pesha: 26 kg

Periudha e garancisë: 12 muaj (mundësia e zgjatjes deri në 60 muaj me një tarifë shtesë)

Seti përmban: 1x monitor (këllëf me 2 monitorë), 3 x syze polarizuar, 1x furnizim me energji elektrike 220 V

Monitori 3D PluraView është një zgjidhje speciale e sofistikuar për aplikacione kompjuterike intensive grafike.

Monitorët 3D Schneider Digital

Kompania Schneider Digital është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e pajisjeve grafike profesionale. Produktet Schneider Digital janë zgjidhje speciale të sofistikuara për aplikacione kompjuterike intensive grafike. Monitorët janë konfiguruar për shpejtësinë maksimale të funksionimit me stabilitetin më të lartë të mundshëm të sistemit.

Monitorët 3D të Schneider Digital janë të dizajnuara për një gamë të gjerë industrish gjeohapësinore softuerësh. Disa prej tyre përfshijnë: GIS, hartografi, fotogrametri, eksplorim të naftës dhe gazit, hulumtim dhe dizajn molekular, CGI / redaktim video 3D, CAD, GIS, arkitekturë, stereoskopi, inxhinieri mekanike, biokimi, skanim lazer / matje industriale, simulim dhe trajnim VR , arkeologjia, radiologjia, vizualizimi 3D, etj.