3D PluraView Compact monitor 22″ FHD

– Diagonalja e ekranit (16:9): 21,5 “54,7 cm

– Rezolucioni: 1,920 x 1,080

– Teknologjia 3D: polarizim linear

– Ndriçimi: 250 cd / m2 tipike |> 155 cd / m2 me syze

– 16.7 milion ngjyra (8-bit)

– Këndi i shikimit horizontal / vertikal: 170 gradë / 160 gradë;

– Koha e përgjigjes: 2 ms

– Raporti i kontrastit: 200,000: 1 ACR

– Altoparlantët e integruar: 2 x 2 vat

– Efikasiteti i energjisë: Klasa B

– Konsumi i energjisë gjatë funksionimit: 59 watts

– Konsumi vjetor i energjisë: 88 kWh / 1 vit

– Mënyra e funksionimit të menaxhimit të energjisë: maksimumi 1 vat

– Lidhës 2x DisplayPort 1.1

– Ngjyra e kasës: Diamanti e errët

– Strehimi: konstruksion çeliku alumini, këmbë të rregullueshme

– Përmasat (M x D x H): 31.5 x 54 x 57 cm

– Pesha: 23 kg

Periudha e garancisë: 12 muaj (mundësia e zgjatjes deri në 60 muaj me një tarifë shtesë)

Seti përmban: 1x monitor (këllëf me 2 monitorë), 3 x gota polarizuar, 1x furnizim me energji elektrike 220 V

Si një model i nivelit fillestar për aplikacionet softuerike që kërkojnë rezolucion më të ulët, disponohet monitori i ri 3D PluraView Full HD Compact 22". Strehimi i tij kompakt me një thellësi të vogël të përgjithshme kërkon shumë pak hapësirë ​​në tavolinë dhe është ideale për zyra me plan të hapur me shumë stacione pune në një hapësirë ​​të vogël.

Monitori 3D PluraView është një zgjidhje speciale e sofistikuar për aplikacione kompjuterike intensive grafike.

Monitorët 3D Schneider Digital

Kompania Schneider Digital është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e pajisjeve grafike profesionale. Produktet Schneider Digital janë zgjidhje speciale të sofistikuara për aplikacione kompjuterike intensive grafike. Monitorët janë konfiguruar për shpejtësinë maksimale të funksionimit me stabilitetin më të lartë të mundshëm të sistemit.

Monitorët 3D të Schneider Digital janë të dizajnuara për një gamë të gjerë industrish gjeohapësinore softuerësh. Disa prej tyre përfshijnë: GIS, hartografi, fotogrametri, eksplorim të naftës dhe gazit, hulumtim dhe dizajn molekular, CGI / redaktim video 3D, CAD, GIS, arkitekturë, stereoskopi, inxhinieri mekanike, biokimi, skanim lazer / matje industriale, simulim dhe trajnim VR , arkeologjia, radiologjia, vizualizimi 3D, etj.