3D glasses for 3D PluraView monitors

Syze 3D të bëra nga Grilamid® TR 90 rezistente ndaj thyerjes dhe jashtëzakonisht e fortë në ngjyrë të zezë me lente plastike të polarizuara lineare, të krijuara posaçërisht për serinë e modeleve 3D PluraView dhe monitorët anësor të pajtueshëm.

Gjithashtu i përshtatshëm në mënyrë ideale për mbajtësit e syzeve. Përfshirë qesen e magazinimit dhe leckë pastrimi me mikrofibër.